The new me


Nu är det så att Evelina inte är blondin längre :) Kunde inte blondera håret igen, med risk för att det skulle trilla av, så det fick bli brunt istället. Gillar det mer än vad jag trodde att jag skulle göra.

Kyrkan


Nu sitter jag och redigerar bilderna från min kusin Johannes konfirmation som var i lördags. Jag måste säga att jag älskar ljuset som är inne i kyrkor. De flesta i alla fall. Det är så ljust och vitt och fint.. Behöver knappt fixa någonting i Photoshop, det är nästan perfekt från början. Sånt gillar vi :)
(tryck för större bild)

Sommaren är påväg


.. med stora steg. Det har gått så fort. Kommer ihåg när man vaknade på morgonen och det fortfarande var mörkt ute. Nu för tiden så har solen redan börjat gå upp när jag vaknar. Det känns riktigt skönt. Allting blir lättare, även om det blir mer saker i skolan man ska göra, kurser man måste fixa färdigt osv. Allting känns lättare när det är ljust och varmt ute. Jag måste ha ljus. När jag skrev den sista meningen nu så tänkte jag "Men på nätterna får det gärna vara mörkt, när man sitter vid datorn och så" men så kom jag på, finns det något härligare än en varm, ljus sommarnatt? Tror inte det.. Så, nätterna får gärna vara ljusa de också.

"Solen skiner. Det är varmt ute. Grannarna grillar på baksidan. Småpojkarna spelar fotboll på gatan. Kom hit. Sitt med mig på en filt i gräset. Lyssna på musik. Läsa bok. Ligga och sola..."