Ensam hemma

Resten av familjen är i Göteborg på möte. Jag kunde inte följa med till kyrkan idag, min förkylning är helt insane. Jag kan knappt svälja.. Tydligen mår Lukas dåligt också (hmm, undrar varför ^^) Han beskrev det såhär: "En galen kirurg bröt sig in här inatt och opererade mig. Han satte i ett sandpapper i min strupe. Så varje gång jag sväljer så rispar mitt adamsäpple mot sandpapperet" :)

Nä, tillbaka till Gilmore Girls på femman ;)

Bless you!

Idag har min förkylning brutit ut på riktigt. Såklart nu när det är lördag liksom. Så det blir till att spendera dagen i sängen och försöka bli frisk. Jag ska kanske in till Göteborg ikväll och träffa Lukas släkt, men vi får se hur det blir. Om det nu skulle vara svininfluensan så är det ju inte så roligt om alla blir smittade..

När jag startade datorn så kom det upp ett meddelande om att min Windowskopia inte är äkta (vilket den faktiskt är) så nu måste jag installera om datorn eller nåt för att få det att försvinna, jippi..

Nu ska jag i alla fall kolla på Naruto en stund, sedan ska jag gå ner och kolla Australia som mamma och pappa hyrde igår. Kanske hörs senare, puss!

So tired of this

Jag är så trött på att vara trött.. Och den här förkylningen jag har verkar inte vilja släppa, någonsin. Jag fattar inte vad det är med mig. Jag är jättetörstig jämt, är trött hela dagarna även om jag sover ordentligt, jag har huvudvärk hela tiden.. Fattar verkligen inte. Usch..

Lite klagomål sådär.. :)