Göööööötet

Nu bär det snart av till Göteborg :) Kommer hem igen imorgon natt. Hoppas att alla får en bra nyårsafton! I know I will :) Även om jag känner mig lite hängig, som att en förkylning är påväg.. Men vi kör på ändå, 2010 here we come!

Happy New Year


Nikon D40 + 18-55mm + Extensiontube 12mm + SB-400, 1/100s, f/3,5
(hahaha, lite lång förklaring? :D)

Här är min nyårsklänning... :) Hehehe, sneak-peak

Idag var jag äntligen iväg och köpte en klänning till imorgon. Jag, min syster Mathilda och pappa åkte till Borås för att göra årets viktigaste köp! Nej men.. Nästan ;D I alla fall, jag och min syster gick runt i några affärer utan att hitta något, sedan bestämde vi oss för att gå till gina tricot och där.. Där var den. Det var som ett tecken! Rakt framför mina ögon hängde MIN klänning :D Hörde dock en liiten varningsklocka om att jag köper en klänning på gina, med tanke på att typ alla köper kläder där, men skitsamma. Testade klänningen och jag kände mig faktiskt riktigt fin i den :) Passar bra till min nya hårfärg också (som är typ.. Silverblond)

Anyways, imorgon åker vi iväg till Göteborg för att fira nyår med alla ungdomarna. Hoppas verkligen att jag orkar lägga in lite bilder här sen, haha. We are craaazy :D Nu borde jag nog sova, så..

Gott nytt år allihopa! :D

Dan före dopparedanNedräkningen börjar.. Nu är det snart julafton :)
Jag har städat i ordning på mitt rum precis, men än är det mycket kvar att göra. Laga färdigt maten (nej jag gör det inte ensam, mamma hjälper till ^^), städa undan det sista, slå in julklappar.. Jag längtar mest till det sista faktiskt :) Ska bli så grymt roligt, jag kan sitta i flera timmar med bara några paket. Åh.. Julen är underbar :D

Ang. bilden: Bokeh verkar vara populärt bland fotobloggarna nu, så man får väl testa ^^