Hej dååå

Nu är allting i princip färdigpackat här hemma. Jag har precis tagit lite kaffe för att kunna hålla mig vaken, haha. Kommer somna i bilen :) Lukas ligger i min säng och halvsover, fastän jag sagt till honom att det är lika bra att hålla sig vaken ^^ Vi ska snart åka iväg tror jag. Bara fixa lite fika och sånt att ha med oss. Jag kommer hem igen den första augusti, vet inte om jag kommer kunna blogga något när jag är där, vi får se. Ha det bra allihopa! Kramkram.

NördJuste, jag var inne i Alingsås en sväng idag och då köpte jag detta snygga halsbandet :D Det som är längst ner alltså, eller hur man ska säga. Det är samma märke som på Naruto's foreheadprotector ;) Tycker faktiskt att det var lite coolt att det fanns i en Ur o Penn-butik. 30 kronor kostade det :)

Det tråkiga var att jag köpte ett solglasögonskydd också, men jag glömde det plus min plånbok på tåget påväg hem. Jippi. Har mailat SJ i alla fall, så den kommer nog fram snart.

Där ser ni märket :)

Läger

Vi håller på att packa för fullt här hemma. Imorgon drar vi och kommer hem igen på lördag. Då hoppas jag att jag har lite nya bilder att lägga ut :) Eller ja, hoppas och hoppas, alla känner väl mig. Jag kommer ha massa nya bilder att lägga ut :D Hinner inte skriva mycket mer. Lukas kommer hit senare ikväll hoppas jag, för han ska åka i våran bil till lägret imorgon. Det var nog allt :) Ha det bra här hemma allihopa!