Tangentbordet brinner!

*Slå på bloggen så det flyger damm överallt*
Oj oj oooj, det är mer än två veckor sedan jag skrev sist! Geez, jag som knappt har gjort något vettigt i alla fall, kunde lika gärna ha uppdaterat lite. Dela med mig av mitt underbara liv så att säga ;)

Först åkte vi ju iväg till Nyhem, sedan vidare till Öland. Förra måndagen åkte jag hem ensam från Öland och har alltså varit hemma sedan dess. Egentligen skulle jag åkt tillbaka nu till helgen när mamma kommer hem, men det blir så att hon tar med sig Debbie (min yngsta syster) hem och så stannar jag också hemma. Grejen är den att mitt "jobb" i sommar är att jag ska passa min syster och underhålla henne så gott det går, och det kan jag lika gärna göra här hemma. Alltså ska jag vara hemma denna veckan, plus två veckor till.

Idag funderar jag på att åka iväg till Herrljunga och jobba. Lite extra pengar sitter ju aldrig fel, och de senaste dagarna har jag verkligen märkt hur jobbigt det är att få pengarna att räcka till det man behöver. Det är helt sjukt hur man måste planera och tänka för att de inte ska ta slut. Wow, creds till alla som måste göra det hela tiden!

Nu ska jag fortsätta kolla på Naruto (en anime-serie som jag fastnat för totaaalt) Har kollat över 50 avsnitt på fyra dagar, och varje avsnitt är ungefär 23 minuter långt. Tycker det är bra gjort av mig :) Det finns ganska många avsnitt också, heh. Det är Lukas som fått mig att börja kolla eller hur man ska säga. Han följer serien, och när jag var hemma hos honom förra veckan så kollade han ett avsnitt och då blev jag sugen på att kolla jag med :) Said and done, I'm stuck.

Så, nu fick jag skriva av mig lite, skönt ^^ Har ännu mer att skriva men jag är rädd att ingen orkar läsa det då så jag slutar här, pusshej!

It's raining cats and dogs

Det är inte ofta man hittar Evelina ute i gräset när det regnar och är blött överallt..
Men idag var en sådan dag :) Jag fick något ryck förut och sprang ut på baksidan för att fota lite. Testade lite olika kombinationer med makrolinserna och sånt. Bilderna ovan är de jag blev mest nöjd med. Dock tog det lite redigering, för jag hade för hög ISO så de blev gryniga.

Det  blev ingen färd till Nyhem idag. Blir antagligen ingen färd dit alls för oss i år, vilket är helt sjukt med tanke på att vi varit där i princip varje år från att jag var nyfödd tills nu. Lite tråkigt att man inte får träffa allihopa :/ Jag kanske tar en tripp dit på måndag om jag hinner/orkar. På tisdag drar vi i alla fall iväg till Öland om inte jag bryter benet, vilket jag inte tänker göra :)

Puss!

MobiltelefonAppropå igår när bilden inte fungerade att publicera. Det var denna bilden jag skulle lägga in, och anledningen till det var att jag ville berätta att jag flyttar över mitt mobilabonnemang till mig nu (vilket då leder till att jag får betala allt själv). Men det positiva är att jag nu ringer gratis till alla med Telenor! Yay :D