IrritationJag har inget särskilt för mig just nu och har länge planerat att installera om min dator för att den är segare än en snigel som sitter fast i tuggummi (om nu sniglar fastnar i tuggummi med tanke på hur slemmiga de är) Anyway, Lukas säger att han ska installera om sin dator nu så då tänker jag att då kan jag göra det också, med tanke på att jag är ensam hemma och inte har något vettigt att göra. Jag springer runt i hela huset för att hitta en nyckel till förrådet där installationsskivan ligger och när jag väl hittar den så finns inte koden med. Jippi. Ringer till pappa och han vet inte var den är. Jag sitter alltså här med skivan i handen men kan inte göra något. Nä, nu går jag ut i solen även om jag redan är varm p.g.a febern. Hej!

This is sick

Ont i kroppen, ont i huvudet, varm och kall om vart annat. När ska detta sluta?

Jag är fortfarande sjuk. Kunde inte åka in till Göteborg idag på möte. Jag har inte varit på möte på en vecka nu. Eller är det två veckor? Jag minns inte. Dagarna bara blandar ihop sig. Jag har legat i soffa, i sängen och suttit framför datorn hela tiden. Mitt tidsbegrepp är way off nu. Jag trodde att klockan var minst tre när jag gick upp hit förut.

Pappa väckte mig förut och frågade om jag skulle in till mötet, sedan somnade jag om när han gick. Vaknade runt 10 och gick ner till Debbie som satt och kollade på Disney Channel. Precis när jag kom ner så började High School Musical 2 (yaay) så jag kollade på den med mina systrar. Sedan gick jag upp hit, sitter och lyssnar på Tiger Lou. Bra sjukmusik :)

De andra i familjen ska iväg på kalas hos kusinerna vid fyra, men jag stannar hemma. Ska bli skönt med lite ensamtid.

/ Evelina

Att klaga

Jag har varit sjuk i några veckor nu, men i onsdags blev det riktigt jobbigt. Förkylningen bröt ut eller hur man ska säga. Har legat i soffan hela dagarna och inte orkat göra någonting förutom att se på tv och smsa i princip. Det är så grymt tråkigt och jag har panik. Jag vill inte vara sjuk längre. Jag dör av tristess. Ikväll har Emanuel fest och jag kommer inte kunna åka dit.. Jag hatar detta. Tyck synd om mig! :(


/ Evelina