Sorry guys

Ojoj.. Igår kunde jag verkligen inte skriva.. Jag låg i sängen i princip hela dagen med sån magvärk så det finns inte. Alla älskar vi väl tjejproblem, huh? ;) På eftermiddagen/kvällen så kom min man hit och tog hand om mig lite. Han är söt :) Men som alltid när han kommer hit så går tiden för fort.

Aja, igår när jag inte visste vad jag skulle göra så såg jag en film, Kingdom of Heaven. Har inte sett den förut faktiskt, men den var bra :) Lite lång kanske (såg i och för sig director's cut som är längre men ändå) Helt klart sevärd film.

Hur mår ni idag?

Boråås, Borååås..

Igår var jag, min lillasyster Mathilda och Lukas i Borås och handlade.
Riktigt mysig dag, fastän det spöregnade i princip hela tiden. Men vaad gör det när man har så bra sällskap och kan gömma sig för dropparna i diverse affärer? ;)

Idag blev det ingen kyrka för mig. Jag har varit vaken inatt, inte kunnat sova för att jag fick så fruktansvärt ont i magen plötsligt. Den känns uppblåst och allmänt otrevlig :( Så jag är ensam hemma just nu. Spelar Killers på hög volym! Fy vad jag gillar dem, fick tillbaka min stora kärlek till dem idag tror jag ^^Så, nu fick ni lite nya bilder att kika på också :) Alla är tagna med Lukas Nikon D60 + 18-55mm objektiv och redigerade av mig. Kommer nog fler bilder senare, när Lukas har gett mig tillåtelse att lägga upp dem ;)

Glasögonormar

Det blev ingen uppdatering igår, för min man kom och hälsade på mig :) Han hade köpt en ny tröja som han visade upp, snygg varen! Tyvärr så kunde vi inte bara prata och ha det trevligt, båda två var tvungna att plugga. Haha, måste se roligt ut när vi sitter med glasögon på oss båda två i min säng :) Han är så söt.

Jag har fortfarande den där eländiga huvudvärken. Den sitter bak i nacken och huvudet och den släpper verkligen aldrig. Det är nästan så jag vant mig vid den, vilket inte är okej.. Usch näe. Nu måste jag i alla fall tillbaka till pluggandet och senare blir det nog en promenad. Ska nog fota lite också så jag har några bilder att lägga ut :) Kan inte det nu, för jag skriver från mobilen.

Har ni det bra där ute?