Boomboomboom

Huvudvärk. Huvudvärk. Huvudvärk.
Jag är så fruktansvärt trött på att vakna med huvudvärk.. Jag tror jag har vaknat med huvudvärk varenda dag i en månad nu. Man blir så less. Det är så jobbigt att behöva släpa sig till skolan och sitta där som en annan zombie och verkligen behöva anstränga sig för att någon information ska gå in överhuvudtaget. Nä fy..

Önskar verkligen att jag kunde gå och lägga mig igen, men det går inte..

Tack!

Ville bara säga tack till alla söta kommentarer jag fått idag. Fy vad mycket roligare det är att blogga då :)

Jag har precis kommit hem från mina kusiner. Den ena av dem, Dennis, fyller 19 år idag, så vi åkte förbi för att fira honom lite :) Mysigt att träffa lite av släkten och så. Nu måste jag tyvärr sätta mig och plugga igen :/ Tänkte se Hell's kitchen men så blir det nog inte..

Rise and shine

Sitter här i morgonsolen och dricker kaffe.. Har precis duschat och allt känns faktiskt riktigt bra idag.
Idag kan bli en bra dag :) Ska snart iväg till skolan för att ha samhäll, sedan ska jag nog läsa lite på naturkunskapsläxan så jag har det gjort. Och så måste jag se till att komma ut på en promenad idag igen, jag behöver verkligen det.

Igår fick jag dock världens migränattack på kvällen. Jag satt och såg på film på 9an med mamma, och när den var slut så boom - migrän. Fick smörja in lite klet i nacken, ta några tabletter och gå och lägga mig. Nu på morgonen kände jag inte av någonting :)

Nä, nu måste jag nästan börja göra mig i ordning. Puss!