Rubrik.. Ja.. Nä, skitsamma.

Jag har varit så grymt opepp den sista tiden.. På allt i princip. Vet inte vad det är, jag känner mig allmänt nere. Eller nej, inte nere, men typ.. Apatisk. Gentemot det mesta. Mest skolan. Skolan dödar mig. Men jag kämpar på. Fick se mina omdömen idag, och jag kommer inte bli underkänd i något ämne, så det känns bra i alla fall :) Håller på att kolla igenom hela Vänner-serien också, det är kul.

Och så har jag Lukas. Min Lukas. Min solstråle. Min anledning till att gå upp ur sängen på dagarna. Han som ger mig den lilla extra energikicken jag behöver ibland. Han som får hela världen att försvinna genom att hålla om mig. Han som alltid vet precis vad han ska säga. Han som kan få mig att le när som helst - När. Som. Helst. Han som är så otroligt viktig för mig, han som jag inte kan leva utan. Lukas 

Vår & iPod

En väldig blandning av bilder idag, haha :D
Idag är jag, första gången på hur länge som helst, sugen på att publicera bilder på bloggen :) Och då måste man ju ta tillvara på tillfället, right?

Jag var ute i trädgården för en stund sedan och krälade runt bland blommorna, haha. Men det var värt det, fick några bra bilder i alla fall :D Och sedan kommer vi till iPod-bilderna.. De la jag upp för att jag har världens bästa pojkvän som köpt en iPod Classic 160GB till mig! :,D Jag älskaaaaar dig Lukashoney <3 Du är bäst! Jag är så lycklig, hihi.

Ikväll åker vi in på möte i Göteborg, efter det så är det hangout med ungdomarna. Jag är värsta pepp ^^ Måste bara fixa mitt hår innan vi åker.. Min syster klippte det igår och nu är det typ bara utväxt kvar i nacken, yaay! PUSSPUSS!