30 dagar

Okej, bara för att ha något att överhuvudtaget skriva om så tänker jag göra en lista som jag ser gå runt bland flera bloggar nu :) Förhoppningsvis så väcker detta upp mitt, för närvarande bortglömda intresse för bloggen. Får se om jag slänger upp första inlägget redan idag.


Dag 01Om mig
Dag 02Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Uppdrag 3

888bingo, ett bingo online. Detta har vi kanske hört om flera gånger, så vad är skillnaden mellan alla andra bingosajter och 888bingo.com?

För det första är det roligt, spännande och enkelt att lära sig. Jag satt och kollade runt lite på sidan, med tanke på att jag aldrig spelat bingo förut. Jag blev medlem och testade några gratisspel (man måste göra en första insättning innan man kan spela), och det var faktiskt riktigt roligt! Men som jag sa i ett annat inlägg, man måste vara försiktig. Det är överkonsumtion som får en på fall.
Det andra jag märkte på denna sida var att alla vinster är väldigt höga, och det är ju ett plus, eller hur? :) Om man väl spelar bingo så vill man ju vinna mycket pengar. Så det är superbra!

Jag har ju inte så mycket erfarenhet inom detta, men nu har jag fått uppleva något nytt i alla fall. Så hoppa in på hemsidan och testa att spela bingo :D

JuuuuulklapparNu är klapparna färdiginslagna.. Ihh det är så mysigt! Jag älskar att slå in julklappar :D Haha, kommer säkert få slå in mina syskons också, så jag är nog inte riktigt färdig än :p

Idag var Lukas här en sväng (bokstavligen typ 15 minuter), vi bytte kamerablixtar. Han fick min plutt och jag fick hans stora, mohaha :D Använde den till bilderna ovan, and I love it! Längesen jag hade en riktig, avancerad blixt nu faktiskt..

Fick även ett nytt tangentbord och en mus, trådlösa båda två. Trodde inte jag skulle gilla det men det är naaajs. Kan sitta vid datorn i sängen nu, woho :D Anyways, tillbaka till julstöket :) PUSS!