The Science of Sleep

Inatt innan jag somnade så slängde jag in en film på iPoden, The Science of Sleep, som jag kollade på sen. Helt okej film faktiskt :) Den var helt sjuk och konstig, men jag älskar såna filmer så :D

Just nu sitter jag här och dricker kaffe, ska nog försöka komma ut och fota lite senare. Det är så fint väder idag :) Men jag har ont i magen, därför jag sitter inne.. Aja, ordbaaaajs!

The iPhone Fashion Shoot

Hittade precis en så grymt inspirerande video på en blogg jag läste. http://fstoppers.com/iphone/ Det är en modefotograf som, för att bevisa att man inte behöver världens bästa kamera för att ta bra bilder, gör en helt plåtning med kameran på en iPhone 3gs. Han skickade sedan iväg bilderna för redigering, och resultatet är helt otroligt :o Även om bilderna är lite gryniga och sånt så är det ju ändå helt sjukt snygga bilder. Kolla filmen!

Några exempelbilder:

Joseph

Världens sötaste unge.. Haha hela jag bara smälter så fort jag ser honom :,D Han är så fruktansvärt charmig. Men en liten skitunge är han ju också såklart ;) Busig som bara den!

I söndags var jag och Lukas och hjälpte till hemma hos Alice och Markus (Lukas syster och hennes man) när Joseph skulle ha barnkalas för första gången :) Fick massa söta bilder, men jag vet inte hur mycket jag kan lägga upp här. Har ingen lust att redigera dem just nu ändå :p Ville bara lägga in någon bild sådär :)


Och btw så älskar jag min nya kamera och nya noise reduction i Photoshop CS5 <3