Snälla säg det igen

Usch jag känner mig så dålig när de enda inläggen som hamnar på bloggen är "förlåt att jag inte skrivit på ett tag"-inlägg.. BAH. Vet inte varför jag tar det så hårt ändå. Egentligen liksom. Vad spelar det för roll om det är ett uppehåll mellan inläggen? Jag lever inte för bloggen liksom.. D:

Anywaaaaay, jag har köpt en ny kamera! :D En Nikon D80 med massa tillbehör och allt.. Helt sjukt snäll kille som sålde det till mig. Han var så otroligt trevlig, iihih. Fotograf var han ju också, såklart ;) Så nu måste jag alltså göra om hela sidan med kamerautrustning.. Gah, det som tog så sjukt lång tid :(

Idag har min familj varit här en stund och sedan åkt iväg igen. Egentligen skulle de ju varit på Öland hela sommaren, men det blev lite problem, så de kommer vara hemma istället :) Kommer nog bli ganska skönt, hoppas jag :p Nu sitter jag och lyssnar igenom Kents nya album - En plats i solen. Ska se vad jag tycker om det.

Hoppas ni har det bra där ute, att ni njuter av det underbara vädret som vi har :D
PUSS!

Januari, februari, Veronica Mars

Nu är det alltså sommarlov, och sommarlov för mig är att kolla på serier. Stanna uppe hela nätterna för att man är fast och bara måste se ett avsnitt till.. That's me :)

Som ni kanske förstår så är det Veronica Mars jag har fastnat för nu. Denna underbara serie, som tyvärr bara spelades in i 3 säsonger. Fördelen är att inte många har hört talas om den, och att den visades på SVT här i Sverige gör bara saken bättre ^^ Jag tycker om att ha vissa saker för mig själv, så att säga ;)

Jag älskar den här serien, och jag har antagligen sett den ett antal gånger på tv, men aldrig kollat igenom alla avsnitt så som jag gör nu.. I'm lost :)

Lovvvvv

Nu är det sommarlov.
Jag gör skolarbete.
Haha...