Walk a mile in my shoesIgår köpte jag äntligen nya skor.
Fick bli ett par röda i converse-style. Tyvärr inte äkta, det är en budgetvariant som kostade 129 pix! :) Är ändå väldigt nöjd, sitter med dem på mig just nu, hehe.. Måste ju gå in dem lite ;)

Saknar bloggandet litegranna, önskar att det fanns mer saker jag kunde skriva om, men allting handlar i princip bara om skolan.. Tråkigt :/ Får se när jag kommer tillbaka :) Tills dess får alla ha det så bra, pusspuss!

Chachaaa


Hejdåååå, nu drar jag till skolan! :D Försov mig och missade första lektionen, men nu är det bara föreläsning på samhällen och prov på naturkunskapen kvar, great :) Sen ska jag hem och njuta av vädret! (Plugga framför datorn)

Btw, alla ni som ser detta inlägget, var lyckliga för jag kommer säkert ta bort det sen när jag blir lite mer normal och ser att det faktiskt är en fruktansvärd bild på mig själv :)

Buhuu

Ååhh, jag har så mycket plugg och det är så tråkigt! :( Kommer antagligen inte bli så mycket bloggande framöver och det är tråkiiiigt.. Aja, vad ska man göra? Skolan kommer först, faktiskt.

Love you guys!