Realism & Naturalism

Visst låter rubriken intressant och lockande? ;) Detta, bland annat, gjorde jag ett prov på idag i skolan. Otroligt intressant.. Not -_- Sedan hade jag två timmars håltimma, men tiden försvann iväg jättefort idag så jag hann inte gå hem emellan. Filosofi hade vi i typ.. 10 minuter? och sedan gick brandlarmet, så alla gick ut. Tur att det var fint väder D: När vi kom tillbaka så pratade vi bara om någon läxa de andra gjort som jag missat och sen var den lektionen slut.

På historian skulle vi se film, i första klassrummet fungerade inte DVDn såklart, för tekniken i skolan suger. Så vi bytte klassrum, och då skulle vi veva ner gardinerna så det blev mörkt i rummet. Det gick såhär bra:


Haha, Sam frågade om han missade något viktigt idag när han var sjuk.. Nej Sam.. Det gjorde du inte ^^

Ny redigering

Originalbilden ^


Idag har jag suttit och lekt i Photoshop med nya redigeringsmetoder som jag hittade på Photoshoprecept.se. En ny sida som Moderskeppet skapat, och jag tror den kommer bli superbra i framtiden när det läggs till fler och fler tips :D Bilderna ovan är såklart bara test, all redigering passar ju inte till samma bild. Tredje bilden till exempel, hade passat bättre med en bild på ett fält eller något.. Aja :) Ska kolla runt lite till nu. PUSS!

Kyrkan

Fotade lite igår när jag var i kyrkan :) Längesen jag gjorde det nu faktiskt. Och jag har inget vettigt att skriva till bilderna, så här får ni dom bara, utan text.