Brighton edit


Fick en liten knäpp precis och lekte massa i PS, vilket var väldigt längesen nu. Det var lite kul :D Bilderna är från Brighton, alla fotade med mitt nya objektiv, vilket jag älskar över allt annat som finns ungefär :) Ångrar mig lite att jag inte tog med kitobjektivet till England dock, för det kan bli ganska jobbigt att fota bara med 50mm. Man måste ju vara på ganska långt avstånd om man vill ha med många människor i bild, och det är ju inte alltid man kan backa flera meter. Förutom det så är det ett underbart objektiv, kunde inte vara med nöjd.

I'm torn

Jag är så sliten. Mellan två ställen. Antar att det är lite som mellan en dröm och verkligheten. Som om jag drömt hela tiden och nu vaknat upp till en verklighet som jag försökt glömma. Som när man långsamt inser att man är vaken, och man förtvivlat försöker att somna om för att drömmen ska komma tillbaka. Där är jag nu, någonstans mitt i mellan.

Jag saknar Brighton. Där kunde man leva. Visst, vi var i skolan, men det var inte alls som skolan här, den var fri. Gjord för oss elever. Vi fick välja vad vi ville lära oss. Det vi inte kunde frågade vi lärarna om och de lärde oss det. Hur man pratar, hur man är sarkastisk, hur man skojar. Inte bara grammatik på grammatik på grammatik.. Usch.

Nej nu svamlar jag bara.. Inte okej. Jag älskar Sverige, det gör jag. Men jag vill tillbaka till Brighton snart. Ska tillbaka snart. Ja.