FACTNu ska jag snart gå iväg till skolan. Ska bara äta färdigt min frukost, sminka mig och sen är jag off! Kommer ha detta spelandes i öronen idag, väldigt väldigt bra tycker jag. FACT - In The Blink of An Eye

Ljusa tankar

Benen i kors, handduk om ett blött, nyfärgat hår, mjukisbyxor, stor t-shirt och A Day To Remember spelandes på iTunes som jag sjunger med till för full hals. Tänker på sommaren, både den kommande och den som varit. Förra sommaren, när jag hade min ADTR-tröja, korta shorts och mina röda converse, som visserligen inte är äkta, men det spelar ingen roll tycker jag. När jag stod bland helt okända människor och levde i musiken som bandet framför mig spelade. Lukas hårda grepp om min midja gav mig den friheten jag behövde för att släppa allt annat runt omkring mig. Helt klart en av de bästa stunderna i mitt, ännu relativt korta liv. A Day To Remembers spelning på West Coast Riot.

Och sommaren innan det. Första sommaren med Lukas. När vi var på landet med hans familj. Kolla på Scrubs hela nätterna, sova hela dagarna. Sola på studsmattan. Lyssna på Alexisonfire på vägen in till centrum, där vi åt kebabtallrik i hamnen. Smygkolla på honom, se hans profil när han satt där och kisade mot solen. Minns att jag kände mig så otroligt levande med honom, där, just då. Det var då jag visste, 110%. Detta är min framtid, min evighet. Denna fjantiga kille som jag älskar av hela mitt knytnävesstora hjärta. Och lite till.

And I'll sing along and hope time heals everything.


Bild och redigering: Lukas. Plus extra redigering av mig.

D.G

Jag tänkte skriva något här. Något fint. Men allt låter så fånigt.. Dallas Green är väldigt bra idag. Det är som att han sträcker in sin hand och rör vid mitt hjärta på något sätt. Jag älskar sådan musik. Som får det att fladdra till inuti, som om en liten fjäril smugit sig in och satt sig på hjärtat. Och sedan rör på vingarna när den hör musiken. Musik som får det att kännas som att man är med i en film när man ligger i sängen med hörlurarna på sig. Musik som får en att le för sig själv, bara för att man blir så glad av att just den låten finns. Någon människa någonstans i världen satte sig ner och skrev just den här låten. Så ska det vara, det gillar jag.