BandeauBeställde hem två stycken bandeaus från Gina häromdagen, de kom igår :) 79 kronor styck! Sitter perfekt och det är så skööönt. Fattar inte varför jag inte köpt det förut, perfekt på sommaren ju.

Igår kom min familj hem (alla förutom pappa) och det var jättemysigt att få träffa dem igen. De har varit på Öland i 6 veckor. Trodde knappt jag kunde sakna mina syskon så här ;) Men imorgon sticker dem iväg på läger med kyrkan så då är jag ensam en vecka till. Så idag tvättar vi kläder och packar om allting. Senare ikväll sticker jag till Göteborg och sover hos Lukas, ska vara med och sjunga imorgon i kyrkan och jag kommer i princip försent om jag tar tåget ända härifrån.

Profile update

Fixade en ny profilbild, baaam!
<- DÄR
Sitter och lyssnar på de här grabbarna. Åh jag älskar denna skivan! Den är så otroligt bra på något sätt.. Jag vet inte riktigt varför, musiken är inte särskilt speciell eller banbrytande, ändå träffar den rakt i hjärtat varje gång. Bara bra helt enkelt. Klicka på andra bilden för att lyssna med Spotify :)

Enjoy

Jag tog några bilder förut som jag tänkte skulle passa till inlägget, men nu när jag redigerade dem så var jag inte nöjd alls. "Vad tänkte jag när jag tog den här bilden?" I alla fall så är det första riktigt soliga dagen på länge och jag klarar inte av att vara ute för att jag fortfarande känner mig sjuk. Lagom kuuul, plus att all färg jag fick i början av sommaren är i princip borta nu.

At the moment försöker jag få en scanner att fungera, måste tydligen hitta ett program till den eftersom att Photoshop vägrar hitta den. So, that's what I'll be doing ikväll! Börjar bli lite hungrig nu också, så jag ska nog fixa något litet att äta om en stund :)

Hoppas ni kan njuta av solen idag!