Händelserik onsdagHar haft en trevlig dag hittills. Först var jag i skolan och såg på film på lektionen, väldigt värt, sedan gick jag och Elin hem till Sam för att äta wiih :D Han hade lagat mat, massa gott vare! Efter det gick vi tillbaka till skolan för att lyssna på när några högskolor hade föreläsning och sedan gick jag hem. Sam hängde med, för han hade inget bättre för sig, och så var han här en stund. (Min bror är väldigt vacker också, näst sista bilden) :) Nu sitter jag med båda mina fönster öppna och det är inte kallt alls.. Fy vad skönt :D Har härlig japansk musik spelandes i bakgrunden. Do like!

Händelserik måndag
Min dag i bilder. Först var jag i skolan och skrev projektarbete med Elin (bild 1). Sist på dagen hade jag webbdesign med mina boys! De lånade min palestinasjal och såg väldigt vackra ut må jag säga :) (bild 2, 3, 4) Efter skolan stack jag, Sam och Mustafa till Alingsås för att Mustafa skulle köpa ett spel, efter det åkte vi tillbaka hit till Vårgårda och gick hem till Sam. (Bild 5, Mustafa) Där dog jag lite i hans säng. Sedan promenerade killarna hem till Mustafa och jag hem till mig, och dit kom sedan Sam och var här en liten stund. Då var det hans tur att dö i min säng :) (Bild 6)

Nu sitter jag och pratar på Skype. Funderar på att se lite på en film innan jag somnar sen.. Men näh, vet inte. I alla fall, en skön, spontan eftermiddag ^^

Helg, lan, kalasJag var på lan från fredag till lördag, sedan var hela familjen helt däckad (ja, alla var med på lanet förutom Mathilda. Nerdy family - check!) och igår var vi på kalas hos Lukas för att fira honom och hans syster. Jag har varken haft tid eller ord till att skriva. Och nu har jag inget att skriva om hellet.. Wow, boring inlägg >_>

Tog inte en enda bild på hela lanet, vafalls?! Så ni får en bild på det jag lyssnar på mest nu för tiden :) Verkar blivit en vana att jag lägger upp bilder på albumcovers när jag inte har några andra bilder? Aja, bättre det än svartvita inlägg in my opinion. Pusssssss!