What is happiness?

Jag är så lycklig att jag inte kan sova. I och för sig har jag inte direkt försökt än, men jag känner bara hur det pirrar i hela kroppen. Särskilt i magen. För nervös är jag också, på ett helt underbart sätt. Gud är så otroligt god. Det är fantastiskt hur han lyssnar på det vi ber om. Underbara, fantastiska pappa! I'm really digging you today, som jag skrev på min facebook precis.

Tyvärr så får jag hålla min mun stängd ett litet tag till. Tills allt är färdigt och på plats, så att säga. Men jag lovar att när allt är klart, då ska ni få höra om det. Som fyrverkerier på nyårsafton kommer det höras! Jag är så fantastiskt glad. Kan inte sluta le. Nu ler jag ännu större bara för att jag skrev det där. Åh..

Nej enough med mitt svammel. Puss på er fina människor.

Det var en gång.... En pojkvän som lånade ut en hårddisk till en flickvän. På hårddisken fanns det massor av gamla bilder som flickvännen hade glömt av. Därför blev hon lite nostalgisk och delade med sig av några bilder på sin blogg. Slut.

Roomservice


Fotograf: Evelina Björkdahl
Nikon D80 + 50mm f/1,8 & 18-135mm


I dag har prinsessan fixat lite i sitt torn. För ett torn har hon faktiskt nu, i Stora staden, högt uppe på ett berg. Fina gardiner har hon fått, och en adventsljusstake. Nu har hon precis tänt några ljus och lyssnar på julmusik. Känner att julstämningen börjar krypa fram. Det pirrar lite i magen. Utav andra anledningar också, som ni på bloggen snart får höra om. Schh..