She will be loved


Fotograf: Evelina Björkdahl
Nikon D80 + 50mm f/1,8


Jag var ute en sväng på altanen jag har precis utanför mitt rum. Den är väldigt fin. Hade varit mysigt att ha den inglasad, så man kunde sitta där på vintern och kolla ut på allt det vita. Men ändå hålla sig varm. Med en kopp te i händerna.

Maroon 5 spelar i mina högtalare. She will be loved. Kan vara en av de finaste låtarna jag vet.

It's not always rainbows and butterflies,
it's compromise that moves us along.
My heart is full and my door's always open
you can come anytime you want.

Åh jag bara ryser..

Pluggis på g?


Idag (tisdagen den 27) var jag på Hermods här i Göteborg för att bli inskriven på distanskurserna jag ville läsa. Åkte hemifrån vid 14 och kom hem igen vid 18. Kändes som en evighet att åka i 45 minuter, haha. Man bli så bortskämd av att bo i stan. Men jag gillart! Jag ska i alla fall börja läsa två kurser på måndag, så nu blir det pluggning igen! Det kommer gå bra, det var aldrig själva studerandet jag hade svårt för, det var själva skolan höhö. Och den slipper jag ju nu. Win-win.

Nu tänkte jag hoppa i säng. (Och nu funderar jag på att faktiskt hoppa i säng. Nä, det är nog bäst för alla om jag låter bli.) Och jag varvade Assassin's Creed II idag, mums på att börja på Brotherhood ♥

Borås


Klicka för större bild ^


I lördags var jag i Borås med mamma, systrarna & pojkvän. Köpte lite grejer, får se om jag orkar fota dem, annars gör jag ett kollage. Såg hårfärger på H&M som jag hittade när jag var i Brighton och som jag sedan inte sett i Sverige. Röda färger! Wiie, nästa gång jag färgar håret ska jag köpa en därifrån och testa. Kanske blir håret så där röttrött som jag vill ha det :)

Nu ska jag fortsätta spela Assassin's Creed II, byebye!