In the blink of an eyeHåret ligger där bak på huvudet någonstans, i en boll. Min arm ser stor ut på nedre högra bilden. Och mitt huvud ser helt grymt litet ut när jag har mitt headset på mig. Så äre att vara plutt! Har duschat, valt ut kläder till i morgon (Ja jag måste alltid göra det dagen innan. Panik annars) och sitter nu här med myskläder på mig. Lyssnar på FACT, har bara varit japansk musik i dag, I like it. Nu ska jag se Mad Men och sedan krypa i säng, i morgon är det lovsång! Puss.

Rummets förvandling

Tänkte slänga upp bilder på mitt nya rum som jag målat om och fixat med! Fick hjälp av Lukas och Nils och pappa och syster, men det mesta har jag faktiskt gjort själv. Trivs massa bra :)Grundfärg


Väggfärg (Linne)

Och tillslut!


Viss möblering är provisorisk, som byrån och hyllan under den lilla silvriga spegeln. Där kommer det antagligen stå ett större, högre skåp sedan. Jag ska också sätta upp massa tavlor överallt, och måla garderobsdörrarna. Ursäkta sladdröran under skrivbordet, svårt att undvika, höhö.

Det enda jag faktiskt saknar från det förra rummet är det fina trägolvet. Annars trivs jag mycket, mycket bättre i det här rummet :)

Breakfast dateFrukostdejt med datorn och Nintendot. Livet som nörd, it's a sweet life. I dag har jag ingenting planerat. Mest för att jag känner mig lite krasslig i halsen och inte vill bli sjuk tills i morgon när jag ska jobba. Fick ett paket i går, men jag var för ivrig för att hinna fota det. Får fota innehållet någon dag istället, för det är minst lika fint!

Nu ska jag se något avsnitt av Mad Men och dricka upp mitt kaffe.