Goodbye my friend

 
I tisdags var jag ute med mitt härliga lovsångsteam och hade en avskedsdag för vår käre vän Amo (på näst sista bilden). Han ska nämligen åka till Polen, eller ja han har redan åkt nu, och plugga till läkare där! Förmodligen blir han borta i 8 år.. Lite sorgligt, men så klart hur kul som helst för honom att han får göra det han brinner för :)
 
Vi var i alla fall först på bio och såg Expendables 2, sjukt grym film! Macho till tusen, I like. Efter det mötte vi upp resten av teamet och käkade på Jensens. Vi satt där i flera timmar och bara snackade, riktigt mysigt. Sedan tog vi bussen hem till mig och kollade en Bondfilm. Till sist bad vi för Amo, att allt ska gå bra för honom i Polen och så vidare.
 
Hade en härlig dag med mina fina syskon som jag älskar så mycket.

Fina tingJag jobbar inte. Jag pluggar inte. Så jag väntar. Väntar på att kunna söka kurser. Jag läser. Böcker (just nu: The Help). Bibeln. Jag pratar med Gud, om min framtid, om vad Han vill med mitt liv, för det är det viktiga. Jag skriver. Oj vad jag skriver. Borde kanske börja på den där boken snart? I morgon kanske? Alltid i morgon. För det är också en sak jag gör. Jag skjuter upp. För att jag kan. Jag sover länge. Jag kollar på massor med filmer och serier och anime. Jag spelar spel (The Sims är igång i bakgrunden). Jag kramas. Med vänner, men mest med fästman. Jag struntar i att sminka mig, ingen ska se mig ändå.

Men mest njuter jag av tiden där jag får vara ensam. Där jag själv får prata med Gud, där jag själv får skriva ner saker som hjärtat känner, som är så skört att man inte ens kan viska det för att man är rädd att någon ska höra och göra sönder.

Lite så ser mitt liv ut just nu.

MorgoninspirationVaknar, hör att det regnar och åskar ute, sätter mig upp och öppnar mitt fönster. Mitt täcke blir lite blött, men det gör inget. Bara tittar, helt fascinerad. Hämtar kameran, knäpper några bilder. Lägger mig i sängen igen och tar fram dagboken, skriver några rader.

Jag älskar när inspirationen bara kommer och slår ner i mig så där. Det var den bästa morgonen på länge.