According to my cameraJag har mått väldans bra det senaste. Det säger min kamera mig i alla fall. Och jag älskar den förresten, kameran. Åh vad jag älskar den. Ångrar inte för en sekund att jag spenderade nästan 10.000 kronor på den. Den är så värd det. Jag blir glad varje gång jag använder den, så ska det vara!

I onsdags blev jag sjuk. Var hemma från jobbet torsdag och fredag och jag är helt rastlös. Vet knappt hur det är när man inte jobbar varje vardag längre. But I like it. Och jag är nervös, för jobbets skull. Åh jag får berätta mer när jag vet säkert vad som händer.

Nu ska jag tillbaka till Sims en stund.

Depåstopp

Bloggen tar en paus. Kanske tills i morgon. Kanske tills våren äntligen kommer. Jag vet inte riktigt. Kanske publicerar jag bilder här om jag tar några, annars känner jag att jag gärna avstår ett tag. Jag har förresten hittat ett nytt intresse - göra videor där jag spelar. Ni hittar den första i inlägget under och sedan finns fler på min youtubekanal. Just nu tycker jag faktiskt att det är mycket roligare än att blogga. Jag har tappat suget lite.

Tills vi hörs igen får ni ha det så bra. Pusspuss.

Vy från en bilBilder jag tog i lördags när jag satt i bilen medan pappa tankade. Det var så där fint, gult ljus ute. Lyckades fånga det ganska bra på bild, utan redigering, men nu kände jag för att slänga in lite mer gult och lite rosa. Jag saknar våren. Saknar allt det ljusa, det söta, det varma. Jag älskar våren. Nästan mer än sommaren. Har aldrig riktigt kunnat bestämma mig för vilket jag gillar bäst.

Blir mer jobb för mig framöver, vilket jag också älskar. Är så glad att jag blev satt där, i precis rätt tid. Gud är fantastisk, blir hela tiden förvånad över hans underbara nåd. Nu ska jag fixa mig en kopp te och sätta mig i sängen och läsa lite innan jag sover. Längtar redan.