These thoughts consume me

En fundersam Evelina ska snart lägga huvudet på kudden. Mycket tankar i dag. Och i går. Nästan alltid är det för mycket tankar, men ibland svämmar det över. Det är då man skriver en text, ett blogginlägg, några sidor i dagboken eller diktboken. Oftast när tankarna snurrar runt i huvudet som rastlösa löv på hösten så brukar det bli negativa tankar - inte i dag.

I dag tänker jag på sommaren. På känslan av hur han tar min hand och flätar in sina fingrar i mina. Av hur han tar mitt ansikte i sina händer och ser på mig med en sådan enorm kärlek. Tänker på Gud, hur hans kärlek visar sig för mig om och om igen. Hur träden ser ut som isprinsessor när frosten lägger sig över barken. Hur otroligt lycklig jag är, och hur varmt det känns på insidan. Allt känns bara så bra. Så bra.

Busy bee

Bloggen får vila medan jag gör motsatsen. Jobbar och pluggar, varje dag. I två veckor har jag gjort det, och fick i fredags reda på att jag ska göra det i två veckor till. Underbart! Jag älskar de små knattarna på dagiset, och fröknarna är så himlans trevliga. I love that place. Så, jag hinner tyvärr inte fota särskilt mycket, då det redan är mörkt när jag kommer hem. Men snart så! Snart kommer jag ha tjänat i hop så jag kan köpa min fina D7000, DÅ blir det fota :D

Kari-gurashi no AriettiNu sitter jag och dricker min sista kopp kaffe på dagen. Försöker att inte dricka det efter klockan 19, blir helt pirrig i kroppen när jag ska sova annars. I kväll ska jag se filmen som bilderna ovan är tagna från. Kari-gurashi no Arietti, eller Lånaren Arietty på svenska. Ännu en fantastisk film av Hayao Miyazaki. (Regi av Hiromasa Yonebayashi)