Packning och drömmar om JapanI dag är det packapackapacka som gäller, för i morgon sticker jag iväg med min härliga församling och massor av annat folk till Hönö för årets läger! Åh det kommer bli så bra, nu hoppas vi bara på lika fint väder som förra året :) Är borta till lördag, och då lovar jag en bildbomb!

För övrigt så tänker jag åka till Japan snart. Nästa vår hade varit bra, när sakura blommar.. Åh. Kollar resor, bloggar, bilder och bara drömmer mig bort. Bort till detta förundrande land som fångat mitt hjärta, trots att jag aldrig satt min fot där.

Day of dreamsMitt hår är fett. Det ligger kläder över hela mitt rum. Man ser knappt diskbänken för all smutsig disk. Jag måste rensa mina minneskort. Jag måste köpa mjölk. Jag måste städa huset. Men inget av det här har jag orkat göra. Än. Istället har jag sovit länge. Jag har ätit frukost på altanen, i skuggan som tar bort udden av solens strålar. Jag har läst en somrig bok och drömt mig bort till soliga Grekland. Läst bloggar om Japan och fått ont i hjärtat för att allt är så fint med det där landet. Allt förutom att jag inte är där. Jag har solat benen, men när jag skulle vända mig och sola baksidan så gick solen i moln, typiskt. Så då får jag väl ta tag i de där sakerna som man egentligen borde göra, för att man är vuxen och ensam hemma. Snart ska jag det. Snart.

Bangs


Ett stycke Evelinus med nya luggen, på en bild som blev väldans suddig för att jag tog den från Facebook. (Utbytt nu, mohaha) Den byts nog ut snarast, när jag orkar gå upp till mitt rum och sätta mig vid den stationära. Laptops är grymt underskattade måste jag säga, kommer säkerligen ha en laptop istället för stationär i framtiden, när prestandan på laptops blir lite bättre.

Känner mig inte riktigt hundra i dag, lite huvudvärk, lite ont i halsen. Sånt där tråkigt. Och snart ska min fina Lukas lämna mig för att åka ner i Skåneland och träffa en vän. Hur ska jag överleva? Suck.. Kärleksproblem alltså ;)