Dagens lista

Lägger in en bild för att det inte ska se så tomt och tråkigt ut.
 
Förra gången jag hade massor att göra så skrev jag upp allt i en lista här på bloggen, och eftersom att det fungerade så bra så tänkte jag att jag gör det i dag igen. Så.
 
Dagens måsten:
- Städa rummet (inklusive byta sänglakan).
- Plocka undan madrasser som ligger i hallen efter att Elin sov här i helgen.
- Byta bilder på kyrkans hemsida.
- Planera eventuell photoshoot i morgon.
- Duscha.
- Anmäla mig till en ledarkonferens i Västerås.
- Ha grafmöte.
 
 
Tror det var allt..

2009 - 2013

 
Från 2009 fram till i dag så har mitt hår genomgått diverse förändringar. Måste kanske tillägga att 2009 bara var början av denna blogg, och inte början av mitt experimenterande med hårfärger och frisyrer. Det började ännu tidigare.
 
Bild 1: 2009 - Hade precis färgat mitt hår mörkbrunt, som såg mer svart ut än brunt. Trivdes kanske inte så jättebra, men mitt blonda hår klarade inte av fler omgångar av blekning, så brunt fick det bli.
Bild 2: 2009 - Tröttnade fort på det mörka och gick tillbaka till blond, dock till priset av att jag fick klippa av massor av mitt hår.
Bild 3: 2010 - Hade äntligen lyckats få tillbaka den riktigt blonda som jag trivs bäst i.
Bild 4: 2011 - ... Men redan i slutet av 2010 så hade jag tröttnat, och bestämde att nu fick det bli rött. Efter ett antal färgomgångar hade jag äntligen fått det så rött som jag ville ha det. (Rött hår är nog det värsta som finns. Svårt att få rätt färg, svårt att hålla kvar färgen och svårt att få bort färgen)
Bild 5: 2011 - Lät mitt hår växa sig långt.
Bild 6: 2011 - I slutet av 2011 så var mina toppar så slitna att jag fick klippa mig, passade på att ta en bra bit av håret och även lägga på en brun färg - Nu skulle det bli blondt igen.
Bild 7: 2012 - Bytte från min sidbena som jag haft sedan jag var en liten plutt till mittenbena, och trivdes riktigt bra.
Bild 8: 2012 - Efter ett antal blonderingar hade jag lyckats få bort det mesta av det röda och blivit någon version av Strawberry blonde.
Bild 9: 2012 - I september klippte jag även kort lugg, som jag heller inte haft på ett bra tag.
 
Sedan dess har jag behållt det blonda, men även haft rak lugg. Nu är mitt nästa projekt att få riktigt långt hår och även låta luggen växa sig lång!