We give You all the glory

Jag tycker att det är så häftigt att Bethel gör detta. Tar "vanliga" julsånger och lovsjunger Gud på riktigt med dem. För det är det julen handlar om. All the glory to God, för att han kom ner på jorden, blev människa, för att vi skulle kunna relatera till Honom på ett helt nytt sätt. Åh, det är så fantastiskt! Gud är så god, and He loves us.
 

Förberedelser

 
Städat rummet. I morgon kommer det fina människor hit för att mysa innan jul. Jag har ont i magen, städningen tog längre tid än väntat, men det gör ingenting. När jag var färdig insåg jag att jag ännu inte visat några bilder på det nya rummet, så jag knäppte några! Jag gillar att både tak och väggar är vita, det känns som en blank kanvas för mig. Börjar få bättre ordning, även om vissa saker inte är precis som jag vill ha dem. Skrivaren och byrån den står på ska bort (så snart som möjligt, snälla pappa) och det ska hängas upp en vajer med spetstyg så att jag kan stänga till lite om mig. Skönt.

Kylskåp och Twitter

Min dag började med att jag vaknade vid 10 (jag somnade efter 3, så jag fick inte sova överdrivet länge), låg kvar i sängen och kollade sociala medier. Ny morgonrutin. Twitter är för övrigt sjukt mysigt och beroendeframkallande. Heter ebjorkdahl där om någon vill följa mig!
 
Runt 12 frågade mamma om jag kunde packa in alla varor hon handlat inför jul i kylen och frysen. Så, hittills i dag har jag vaknat, ätit frukost, rensat kylskåpet och fixat lite grejer till kyrkan. Har inte ens fått i mig kaffe. Borde fixa det snarast.
 
Lyssnar på detta och längtar till januari.