En gul mobilväska

 
I dag kom det ett efterlängtat paket till slottet. Min kära mobil (Nokia Lumia 900) började bli lite väl repig på baksidan (okej, den är inte så repig, men jag tycker om min mobil så mycket så alla repor gör ont i själen. Lite så.), så det var dags för en mobilväska. En gul, så klart. Min favoritfärg. Det matchar väskan som jag har till min Transformer Pad också, gilla!
 
Vill du också köpa en mobilväska? Här köpte jag min: Mytrendyphone.se

Patience & Discipline

 
Så sätter jag mig för att skriva boken. Den där boken som finns inuti mig, som har väntat alldeles för länge på att få komma ut. Men det är svårt, svårt att veta vart man ska dra gränsen. När är man för petig, för mycket av en perfektionist? När ska man nöja sig? När är det tillräckligt bra?
 
Nu ska jag nog bara försöka fokusera på att skriva. Bara låta det flöda ut och hamna i orden.
 

Ultimate Worshiper

 
Eftersom att jag ännu inte är frisk så stannade jag hemma från kyrkan. Passade på att kolla lite predikningar på min surfplatta, så jag ändå får lite undervisning. Hittade den här, och den är bara så bra. Kände att jag ville dela med mig av den. Den är knappt en halvtimme lång, och den tiden kan alla ta sig för att se den. Det är värt det.