Designbyte

 
Ny design!
 
Det känns så bra. Cleant, bortstädat är allt onödigt. Ska nog lägga till en Bloglovin'-knapp och lite andra grejer, men annars gillar jag verkligen att den är så stilren. Precis som jag vill ha det.
 
Är ni förvirrade över var Arkivet tagit vägen så ligger det allra längst ner på bloggen, där det inte syns ;) Har bloggat sedan 2009, det börjar ta upp så mycket plats nu, så jag flyttade ner det.
 
Nu ska jag spela Pokémon!

Bunchie

 
Har haft en liten prinsessa boende hos mig sedan i lördags. I går skulle hon följt med min grabb hem, men se det ville hon inte, hon ville stanna här hos mig. Mitt hjärta smälter, hon är den finaste som finns.
 
I övrigt så sitter jag just nu och laddar ner min Windows 8-uppdatering. Insåg att i morgon går erbjudandet ut där du kan köpa det för 279:-, så jag slog till så att säga. Om 3 minuter är den färdig. Om en stund ska jag börja göra i ordning mig och sedan ta med prinsessan hem till Lukas. Är fotosugen, så kameran kanske följer med.
 
Sitter också och pysslar ihop en ny design! Har nog aldrig arbetat så här länge med en design innan, jag gör om den helt från grunden. Det är frustrerande roligt att koda igen, var längesedan nu.

Det där med saknad

 
Så hittar man bilder som man vill visa på sin blogg, men inte kan för att man vill hålla den så privat som möjligt. Man klickar in på sin "gamla" fotoblogg och känner suget igen, suget efter att göra om design. Nytt år - nya bilder. Så får det nog bli. Men inte längre någon press på att trycka ur sig inlägg varje dag, nej, här hamnar mina bilder. Ibland utan ord, ibland med ord.
 
Och så får det vara.