Gathering by a lake

 
 
I går hade vi ungdomssamling nere vid sjön där jag bor. Bada, grilla, prata. Det finns så många fina människor i min omgivning. Att sitta vid en sjö när solen går ner är inte helt fel. Min grabb hade köpt hallon till mig ♥ Hallon är bäst! När vi var färdiga vid sjön gick vi hem till ungdomsledaren och såg på film, Real Steel. Mys!
 
Vad händer förresten med att jag bloggar varje dag? Don't know, but won't complain!

Your perfect grace has brought me to this place

Vad gör man när sömnen inte vill infinna sig? När man somnar efter 03:30 två nätter (morgnar?) i rad. Man fotograferar, så klart. Vi hade ett fint åskoväder här i Göteborg för några nätter sedan. ISO 1600 </3
 
Ser tillbaka på hur jag var förr, och inser att jag faktiskt har förändrats. På ett bra sätt. Jag är mer mig själv. Hade förresten en kortkort diskussion om detta med prinsessvännen <-klick! "Man är alltid sig själv" tyckte hon. Jo, absolut. Vissa har dock svårt att visa det utåt, vem man verkligen är. Jag har så länge varit präglad av allt runt omkring. "Hur hade hon skrivit den här texten? Hur hade hon klätt sig? Vem blir arg om jag skriver så här?" Alltid låtit andra skriva, fota, tänka åt mig. Sådan är jag inte längre. Inte lika mycket i alla fall. Jag är på bättringsvägen, kan man säga. Mycket tack vare att Gud gjort mig stark. Vågar gå på vattnet ibland, för att jag vet att han alltid är där.

En mental eld

 
Vi låg vid en sjö, badade och solade om vartannat. Det var en fin dag, med fint motljus på eftermiddagen. Märker att jag blir mer nöjd med bilder där jag fokuserat mest på ljuset. Annars är jag så fokuserad på att följa diverse foto-regler som finns. Borde bränna upp regelboken som finns i mitt huvud. En mental eld. Tänder den nu.