And hey, I'll be fine

Jag har svårt för det där med att tidsinställa inlägg. Eller att skriva ett inlägg som man kan publicera någon annan dag, ifall man den dagen inte hade något att skriva om. Så fungerar inte jag. Jag skriver när jag känner att något kommer, som kolsyra på insidan. Klick säger det i hjärtat och huvudet. Två sekunder senare sitter jag inne på blogg.se's hemsida med ett tomt blad framför ögonen. Exakt, precis så där hände det nu.
 
Firar en fin vän som fyller år, sitter på Hard Rock Cafe i alltför många timmar och lyssnar på så bra musik att det nästan är jobbigt. Vi drar vidare hem till vännen och hans roomie, dricker kaffe, pratar, fungerar i varandras sällskap. Det är bra, det är fint. Min fina grabb sätter på musik, Mutemath, som han vet att jag lyssnat så mycket på.
 
Hittar tillbaka till musik som aldrig blir gammal eller mindre bra. Sebastian Karlsson.
 

We learn as we go

 
I dag är det grått (men grönt) i Göteborg, och jag spenderar hela dagen framför datorn. Precis som i går. Fixar, klipper film, jobbar med grafiska saker inför kyrkans sommarkonferens. Det är roligt! Men tröttsamt om man blir sittande för länge utan paus. Känner av en huvudvärk bakom ögonen i dag. Hur mycket jag än tycker om datorn så är den lite av en fiende. Har inte orkat göra mycket annat i dag, inte ens bäddat sängen. Jag gick upp, spelade lite på mitt nya 3DS, drack kaffe och sedan satte jag mig här. Men det går framåt! Skönt.
 
Musik gör allt bättre. Mutemath fungerar alltid när jag sitter i InDesign eller Photoshop. Lyssnar även på August Burns Red's nya album som släpptes i går. Ska se dem live igen i september, åh!

Lite blaj

Jag borde verkligen skriva mer här. For reals nu. Hur mycket som helst händer och allt bara går förbi bloggen. Så många bilder jag vill dela med mig av. Så många tankar. Det kanske är dags att ta bloggen på allvar igen? Inte bara känna efter hela tiden, känna att det egentligen är för jobbigt, för tråkigt, ingen läser, ingen bryr sig.
 
Gud är nära mig hela tiden, jag känner verkligen av Honom jämt. Det är helt fantastiskt! Skulle kunna skriva sida efter sida om allt han gjort för mig, och gör. Mest lagar han mitt hjärta, och reparerar saker som jag gjort fel. Den här låten får mig att tänka på honom lite extra.