Den nya skärmväggen

 
Som jag skrev i detta inlägg så skulle jag beställa hem fler bilder från FUJIdirekt, och i går trillade de ner i brevlådan! Jag är riktigt nöjd, bilderna känns mycket skarpare än förra gången jag beställde. Arbetade direkt fram en ny skärmvägg. Jag är inte färdig än, vill ha lite andra saker där också, inte bara bilder. Men dessa är bara en bråkdel av alla bilder jag fick, så allt eftersom tiden går så kan jag byta ut bilderna på väggen! Kuligt.
 
Sedan vet jag inte hur mycket jag ska göra mig hemma i det här rummet, kanske flyr härifrån inom en snar framtid. Hoho hemlisar!

Union Jack

 
Mitt rum är kallt. Har startat datorn (den alstrar ganska mycket värme), tänt ljus, druckit varm choklad och svept in mig i en filt. Börjar bli varmare nu. När jag skrivit färdigt detta ska jag krypa ner i sängen, mellan mina nya lakan, och spela Pokémon X. Lyssna på A Day To Remembers nya album. Lördagar. Bra grejer.
 
"I reserve my right to feel uncomfortable reserve my right to be afraid.
I make mistakes and I am humbled every step of the way.
I want to be a better person. I want to know the master plan.
Cast your stones, cast your judgement - You don't make me who I am."

Tillbaka till vardagen

 
Jag har varit sjuk hela veckan, och nu är till och med jag uttråkad. Jag brukar annars tycka att det är skönt att få vila upp sig lite. Ta en paus från allt. Men nu blir det tillbaka till vardagen. I morgon ska jag jobba, sedan åka direkt hem och hjälpa till inför ungdomssamlingen som skall vara hemma hos oss denna vecka.
 
Nu ska jag leta bland mina bilder och sedan beställa hem några stycken. Funderar på att köpa fotoalbum och sätta in dem i, skriva små kommentarer. Det hade varit mysigt. Kanske kan önska mig det i julklapp?