Om prioriteringar

 
Jag borde plugga, men för att plugga så var jag tvungen att få ordning på rummet, och för att få ordning på rummet så var jag tvungen att byta om från min pyjamas till kläder, och allt bara gick i cirklar tills jag hittade såpbubblor. Då stod det klart att jag först av allt var tvungen att fota bubblor. Viktigast på dagordningen.
 
Näst viktigast var att blogga om det.. Nu ska jag städa.

Ännu en flytt

 
Nu har jag flyttat från mitt fina rum på översta våningen tillbaka ner i källaren, med min ena syster. Vi har inte fått ordning ordentligt ännu, men snart ska ni få se lite mer bilder! Jag tror att det kommer bli jättebra, har planer på att göra det riktigt mysigt. Tills dess får ni nöja er med ett litet smakprov.

Två i ett

 
Jag sitter vid mitt skrivbord, pluggar, och knaprar på Polly och Oreos. Dricker Earl Grey och bara har det mysigt. I förmiddags var jag hos Sara och hade bibelundervisning i ett par timmar, det var riktigt bra! Jag känner mig så uppfylld av Gud i allt jag gör, det är härligt. När jag kom hem så krashade jag i min säng ett bra tag, jag känner mig inte helt hundra. Mitt huvud har dunkat hela dagen och jag har varit så trött. Hoppas att jag mår bättre till i morgon!
 
Nu ska jag faktiskt lyssna igenom ännu en lektion från bibelskolan. Det är inte långt kvar tills jag måste göra mitt prov för denna månad! Den 15:e oktober ska det vara inskickat, och tills dess har jag fortfarande några lektioner att lyssna igenom och en uppgift att skriva. Plugg-mode activated!
 
Jag gillar Polly Ahlgrens bilar! Brukar alltid köpa en påse Polly och en påse Ahlgrens bilar, nu kan jag köpa båda i samma påse. Sweet.