Om inspiration, morgonljus & bilfärder

 
Bild #1: Har det senaste försökt att pressa fram inspirationen. Måste skriva. Måste göra färdigt. Vet att det finns så mycket inom mig som behöver komma ut. Men det är svårt. Behöver träna mitt tålamod. Vill att allt ska vara färdigt nu, helst igår.
 
Bild #2: Fina amerikanvännen började imorse sin resa hemåt. 06:15 ringde alarmet, gick inte upp förrän 06:40 dock. Det tog emot kan jag säga, har somnat sent de tre senaste nätterna (life of a nightowl I suppose). Men det var värt det. Fick träffa fina Charlotte och Kane, som varit i England i två veckor! Sedan åkte jag med Simon och Jordan till flygplatsen. Tycker om flygplatser, tycker inte om avsked. Men jag vet att vi ses snart igen.
 
Favoritsaker: Morgonljus, bilfärder och flygplatser.

Om tysta oväder

 
Igår åskade det i fina Göteborg. Jag ligger ner i soffan, ser film med roomie, medan himlen utanför lyser upp och slocknar. Lika fort som att tända och släcka en lampa. Trots min förkylning drar jag mig upp, hämtar kameran, går ut på balkongen och öppnar fönstret. Det är fascinerande, fascinerande med blixtar som inte följs av dånet, åskan. Ljuset liksom rullar över himlen, från höger till vänster. Det är tyst. Det är vackert.