Näst sista dagen

 
Idag
• Lyssnar på musik som jag lyssnade på år 2009-2010. (Bland annat Escape the Fate, Lostprophets, Framing Hanley, Bury Your Dead, Funeral for a Friend)
• Färgar håret.
• Städar lägenheten.
• Dricker kaffe.
• Spelar Harvest Moon: A New Beginning (har totalt fastnat i detta spel, så mysiiiigt)

Om min jul

 
Senaste från Instagram som bara visar små delar av allt det fina jag upplevt under julen. Jag firade julafton hemma hos mina föräldrar, med familjen plus tre andra nära vänner till oss. På kvällen gick vi in till grannfamiljen, som också är nära vänner, där vi fikade, drack glögg, pratade och läste julevangeliet.
 
Och vem hade trott att vi, bara några dagar efter att jag skrev mitt förra inlägg, skulle få snö i Göteborg? På självaste julafton? Helt fantastiskt! Jag blir så glad nu, varje gång jag tittar ut genom fönstret här hemma och ser snön ligga tjockt över trädtopparna.
 
Idag pluggar jag. Städar lägenheten. Packar upp julklappar. Kollar vloggar. Lever.

Snö, var är du?

(Första snön i Göteborg, 2013)
 
Jag har förändrats så mycket de senaste åren. Från att tycka att snö är något av det värsta som finns till att faktiskt sakna den när den aldrig kommer. Kom igen nu Göteborg! Det är snart julafton och vi har knappt haft frost här.
 
Ikväll är det bastukväll. Åh vad jag längtar, det kommer bli så mysigt! Håller på att göra i ordning mig nu, och ska sedan dra mig bort till mina föräldrar. Mår inte helt bra, fick någon förkylning igår, men det är okej. Vill träffa mina vänner! Ska filma till vlogmas, som för övrigt snart är slut? Vad hände med december?