Jag mår bra

En rörig bild av screenshots från videor jag filmade i lördags får sammanfatta.
 
Har haft en sådan där bra helg så att det känns i hjärtat när man tänker på den efteråt. Jag har finaste vännerna i hela världen. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dem, vem jag skulle vara just nu utan dem, hur mitt liv hade sett ut nu utan dem. Finaste av de fina. Jag kan knappt sätta ord på hur mycket jag älskar dem. Det känns verkligen. Kärleken är så äkta. I dag har också varit en bra dag, där en av dessa kära vänner invaderade mitt kök med sin dator, min gitarr och Guds lovsånger. Och chokladmuffins! Bra bra bra. Jag mår bra.

Om att baka muffins

 
I tisdags bad Sara mig att baka inför hemgruppen. Sagt och gjort. Det såg ut som ovan! De blev riktigt goda. Nästa gång ska jag testa att ha i lite sirap i smeten för att göra muffinsen lite segare. Låter riktigt mums.
 
Kikar in här för att take my mind off of work för en stund. Om lite mer än tre veckor ska vår församling ha 10-årsjubileum. Det är stora grejer! Mycket att förbereda innan. Så jag vet inte hur mycket tid jag kommer att lägga på bloggen, men det kan vara skönt att få ta en paus ibland. Som jag gjorde nu.
 
InDesign, Photoshop och iTunes är mina bästa vänner just nu.

Om typsnitt, färger och huvudvärk

Vårt kök ♥
 
Jag är trött. Har huvudvärk. Vaknade med det, tog ingen medicin, sov för länge. Det blev värre. Vill sova mer. Istället spenderar jag hela dagen framför datorn för att fixa grafgrejer inför kyrkans 10-årsjubileum. Ingen bra kombination. Jag borde ta en promenad. Det ska jag göra någon gång i dag. Kanske drar med kameran också. Behöver rensa huvudet lite. Det går bara att scrolla igenom dafont.com for so long innan du blir blind.