Om pannkaksfrukost & dimma

När jag vaknade och såg ut genom köksfönstret så var detta vad som presenterades framför mig.
 
Därför bestämde jag mig för att göra pannkakor, för att liva upp morgonen lite.
 
Efter pannkakor, kaffe och några avsnitt av Good Mythical Morning sitter jag nu här, vid datorn. Tänkte jobba lite innan jag behöver hoppa in i duschen. Min lillasyster kommer antagligen hit i dag och sover här till i morgon, när min roomie kommer hem igen. Mys! Nu ska jag bara arbeta upp den mentala styrkan till att ge mig ut i regnet för att handla..

Om när fotografen tar över

 
En av de bästa känslorna jag vet är när fotografen i mig tar över. När det kreativa på insidan fyller hela mig, som en varm vind, strålande från hjärtat och ut i hela kroppen. Pulsen ökar, tankarna snurrar igång. Det är sagolikt. I dag hände det när jag satt här, framför min dator, och hörde hur regnet började falla utanför. Tittade dit och fick då se dessa moln täcka hela himlen utanför min lägenhet. Kameran, som under en längre tid bara känts som ännu en tyngd på mina axlar, fick då flyga upp från sitt trygga boende i väskan under min säng och följa med mig ut på äventyr. Jag kände mig så levande när jag stod där. Kände hur regnet slog mot fönsterbrädan där jag stod på balkongen, hängandes ut genom den öppna glasväggen för att fånga molnen på bild.
 
Jag älskar kreativitet. Tack Gud för att du lagt ner det i mig, tack för att det är så djupt rotat i mitt hjärta.

Om en dag på Nyhem

 
Många Instagrambilder det senaste, men det gör inte så mycket tycker jag. Med VSCO till Android så kan jag redigera bilderna nästan precis så som jag vill ändå. De två ovan är från Nyhem, där jag var i lördags. Åkte dit på eftermiddagen, ackompanjerad av tre fina vänner. Familjärt och konstigt är två ord jag skulle använda mig av för att beskriva känslan av att gå där bland tallarna igen. Så många somrar spenderade på Nyhemsveckan. Så många minnen.
 
Vi var i alla fall på konsert med Israel & New Breed på kvällen och wow, jag finner inga ord. Den var helt fantastisk. Gud är så god! Han mötte mig så starkt. På vägen hem hade jag och en av vännerna ett väldans fint samtal i bilen, samtidigt som Göteborg närmade sig mer och mer. Ringlande skogsvägar byttes ut mot motorvägar, träden mot artificiellt ljus. Plötsligt var vi framme, och mitt hjärta är sig aldrig mer likt.