Om födelsedagar & utflykter

 
I går fyllde jag hela 23 år. 23. Livet drar i mig, det går så fort. För snart en månad sedan bestämde jag mig för att flytta ihop med en vän. Nu är dagen snart här. I övermorgon åker jag. Det är fantastiskt!
 
Gårdagen innehöll finsång på morgonen, presenter som var perfekta inför flytten, utflykt med kyrkan, hoppar ur bilen och hör hur alla mina fina sjunger Ja må hon leva uti evighet. Jag är så tacksam. Fotade inte så mycket, och andra bilden tog min vän Matthias, men jag kommer att minnas den här dagen ändå. Utan visuella hjälpmedel.

Om långa dagar med huvudvärk

 
Gick och la mig med huvudvärk i går. Ska aldrig göra det. Att jag inte lär mig. Vaknade med huvudvärk i dag, som inte har släppt på hela dagen. Har tagit olika mediciner som bara lindrar, inte botar. Tungsint, som i ett moln. Världen bleknar bort när allt man kan fokusera på är dunk, dunk, dunk av hjärtslag som känns i öronen.
 
Har i alla fall börjat pilla på en ny bloggdesign! Kommer att ta sin tid, men det är det värt. Planerar att lägga in lite nya saker, utmana mig själv i mina kodarkunskaper.
 
Men nu ska jag sova. Ingen huvudvärk i morgon, tack.

Om mer än fotografering

 
Så tog jag bort det där "Photography" i beskrivningen till min blogg, och med det försvann så mycket av pressen. För allt handlar inte om fotografering, i alla fall inte på den här bloggen. Den har blivit så mycket mer än bara knäppta bilder och redigeringar. Det är min dagbok. Min tankekarta. Mitt utlopp för det fantastiska, poetiska som snurrar runt i min hjärna och längtar efter att få förevigas någonstans.
 
Skriver "Om" i början på rubrikerna, och det känns bra. Jag gillar kontinuitet. Precis som i två av mina favoritserier. Scrubs, där varje avsnitt heter något med "My". "My first day". Och Vänner, där alla avsnitt börjar med "The one". "The one with the jellyfish".
 
Nu måste jag jobba vidare med korrekturläsningen. Eller lyssningen egentligen. Skönt att skriva av sig, få lite bukt på virrvarret som är mina tankar.