I will run to You

Jag har varit vaken sedan 05:40. Fick se en fin soluppgång (på bilden). Sitter vid köksbordet, lyssnar på lovsång, skriver. Funderar på att göra mig en kopp kaffe. Dra ut på morgonen så länge det bara går. Kanske ta en promenad, vakna till lite. Idag behöver jag göra färdigt det mesta av min sista inlämning i samhällskunskap. Helgen är i princip fullbokad, och det är skönt. Jag klättrar nästan på väggarna här hemma nu, efter veckor med intensivt plugg och arbete framför datorn.
 
"Even when it hurts
Even when it's hard
Even when it all just falls apart
I will run to You
'cause I know that You are
Lover of my soul
Healer of my scars
You steady my heart"

Natten & jag

 Det är höst. Nästan vinter nu faktiskt. Då vill jag skriva. Sitta uppe sent på nätterna framför datorn, eller i sängen med ett anteckningsblock i knät. Jag sover mindre på hösten, konstigt nog. Det är som om min hjärna ligger lite i dvala under resten av året. Bygger upp tankegångar, ordföljder och meningsbyggnader. Allt detta kommer sedan ut under hösten. Ibland känns det som att jag kommer att explodera om jag inte får ur mig allt som finns där inne.
 
Inatt är jag tacksam, en känsla jag känner väldigt ofta nu för tiden. Gud har gjort så mycket. Det räcker med att se tillbaka till den här tiden förra året. Jag känner mig som en helt annan person. Jag har äntligen börjat hitta tillbaka till den riktiga Evelina. Den jag är skapad till att vara.
 
Så, nu har jag fått lätta mitt hjärta lite.

I left my heart in San Francisco

San Francisco, Kalifornien, USA
(Klicka för att se bilden i ett större format. Öppnas i ett nytt fönster)
 
Är det inte härligt att man, när man haft inspirationstorka i flera månader, plötsligt känner för att fota igen? Jo, absolut! Bara ett problem. Min kamera befinner sig just nu på andra breddgrader. Min syster har nämligen med sig den på sin resa i Afrika, och kommer inte hem igen på några veckor. Wäwä, i-landsproblem deluxe!
 
Fick idag besked om att jag fått godkänt att dra ner på mina studier från 100% till 75%, vilket är väldigt skönt. Jag har haft så mycket att göra sedan jag började studera, tillslut blev det bara för mycket. Har gått runt med en konstant klump i magen, inte kunnat sova ordentligt och bara varit allmänt stressad. Inte bra. Nu känns det mycket bättre!
 
Funderar på att göra en ny kategori - Resor. Det pirrar i mig när jag tänker på vad jag kommer att fylla den med!