Om hösten 2014

Det är höst. Göteborg blir gråare för var dag. För över ett år sedan tog jag dessa bilder. Tiden går så fort! Hade jag, för ett år sedan, fått en inblick i hur mitt liv ser ut idag så hade jag fått panik. Inget jobb, studerar på heltid, flyttat hemifrån, rest till USA. Wow. Jag har utvecklats så otroligt mycket. Gud gör så mycket i mig. Det brinner en eld på insidan, och det enda jag vill är att sprida den.
 
Det är skönt att skriva igen. Har länge varit i en period av kreativ öken. Inte velat skriva, inte känt behovet av att dokumentera mina dagar, inte känt för att släpa runt stor-kameran överallt. Det är skönt med pauser. Har inte haft en sådan här paus på flera år. Min bildmapp från 2014 är den minsta på över 5 år, och det är okej.

Om midnatts-inspiration

Försöker att processera allt som hänt. Allt som händer. Sitter i sängen med pappas tablet-PC. Lyssnar på höst-listan på Spotify. Det pirrar. I magen. I hjärtat. I hela kroppen. Framtiden är spännande och svår. Jag pluggar mycket, men det gör ingenting. Det enda negativa är att jag får musarm när jag sitter vid min dator. Behöver en ny stol. Umgås mycket med fina människor och det känns så rätt. Det känns så bra. Jag lever. Introverten protesterar inte, hon känner sig 100% bekväm, och jag är så glad. Lycklig. Jag är verkligen lycklig för första gången på så länge. Och för första gången på länge så vill jag skriva om det. Minnas just denna kväll, när jag satt i min säng i min och Jennies fina lägenhet. Hur regnet smattrade mot fönsterbläcket utanför. Hur en låt kan få mig att känna och tänka på så fantastiskt mycket. Hur god Gud är mot mig. Hur du får mig att känna. Att jag faktiskt åkte till USA. Jag är så glad att jag åkte, att jag vågade. Så glad.

USA i videoformat

 
Är ni sugna på att se vad vi höll på med i USA (i alla fall en liten del av allt vi gjorde) så lägger jag upp vloggar på min YouTube-kanal! Kolla gärna in där och lämna en like eller kommentar så blir jag väldans glad :) Kram!