Bara några funderingar

När jag skapade nuvarande bloggdesign så var jag lite sugen på att centrera inläggen och sedan lägga en horisontell meny längst upp på sidan istället. Jag slopade dock den tanken då jag insåg att det var väldigt mycket jobb, och jag hade inte så mycket tålamod just då. Nu är jag dock sugen på att testa det ändå. Jag gillar det! Bloggen ser mer ut som en hemsida, och det blir mer fokus på inläggen och bilderna. Det får nog bli nästa projekt.
 
Snart åker jag till USA. Det är galet hur fort tiden har gått. Känns som om det inte var längesedan vi bokade biljetterna och hade lite glad-dans i lägenheten, jag och Jennie.
 
Hade lite problem med skolan idag. Skulle anmäla studieuppehåll, fick höra att det kanske inte går, sa till pappa Gud att han får fixa det och nu har det fixat sig! Hann inte ens skriva om det här innan bönesvaret kom. Gud är så fantastiskt god!

Om majonnäs & sånginspelning

 
Igår vloggade jag min dag. Det var såå roligt! Jag har velat börja vlogga på riktigt hur länge som helst nu. Av en ren slump så skrev Alex (i videon) till mig på Facebook att vi borde börja vlogga samma dag som min syster och jag hade pratat om att seriöst börja vlogga, haha. Sagt och gjort, här har ni videon!

Om shopping & lejon

 
En fördel med att studera på distans: Du kan ta en ledig dag för att umgås med personer du tycker om. Var idag på Allum med roomie och hennes bror. Handlade saker till USA-resan, och annat som kanske inte var nödvändigt men ändå kändes okej att köpa. Brukar inte handla kläder och dylikt åt mig själv. MEN jag blev helt kär i halsbandet på första bilden! (10 kronor på H&M. Rea och lejon ♥) Vi åt lunch, tog en kaffe (stolt över dig Johan!), gick runt i affärer, åkte hem till mig och roomie och såg Atlantis. En bra dag helt enkelt!