Lördagslistan

 
Igår:
- Plugg heeela dagen.
- Tvättade massa kläder.
- Hemmagjorda hamburgare och anime med Lukas.
 
Idag:
- Gick upp 08:30 (!!!)
- Bamsefrukost, som faktiskt gick ner förvånandsvärt lätt.
- Några avsnitt House of Cards (så bra serieeeeee)
- Plugg.
- Fira fin vän ikväll!

Stressad av ingenting?

 
Idag känns det som att jag gör tusen saker samtidigt. Men det enda jag gör är att plugga och tvätta just nu. Har ju i och för sig blivit några vändor ner till tvättstugan, men ändå. Borde inte känna mig stressad av det, right?
 
På tal om mitt problem med att äta frukost som jag skrev om för ett tag sedan, så har jag hittat ännu en vinnare. Knäckebröd med keso och örtsalt ♥ Och så en kopp starkt kaffe till det! Mums. Detta åt jag idag, och det var så gott. Speciellt med ett par jordgubbar som avslut, så att man får det där söta också.
 
Nä, nu måste jag plugga vidare och sedan fixa färdigt tvätten! PUSS

God morgon!

 
Det känns som att det blivit en grej att skriva inlägg på morgonen på den här bloggen. But I like it! Mina morgnar är oftast väldigt mysiga, då jag studerar på distans och alltså kan anpassa det lite som jag vill. Idag låg jag kvar i sängen ganska länge (på grund av huvudvärk, men det behöver vi inte fokusera på). Sedan har jag gått runt i myskläder, vilket jag gör väldigt ofta, ätit frukost, druckit kaffe och spelat lite Animal Crossing New Leaf. Har skrivit några grejer i kalendern också, planerat veckan lite. Jag älskar att ha en riktig, fysisk kalender. Så mycket bättre än att ha allt i telefonen.
 
Nu ska jag plugga och senare ska jag in till stan! Puss ♥