Morgonmys

 
Det var så fint ljus imorse, var tvungen att föreviga. Gjorde en mysfrukost, med yoghurt, banan, jordgubbar och frysta hallon som jag värmde lite i micron. Kaffe på det, (som jag inte ens hann röra om ordentligt innan jag tog bilden, haha), en myshund i knät och Downton Abbey = ♥

Prästkragar

 
När jag hade gått ur duschen och kände att jag hade lite extra energi i kroppen så blev jag inspirerad att fota mig själv. Det är inte ofta det händer, vilket är lite synd tycker jag. Det är alltid roligt att gå tillbaka och se hur man förändrats genom åren. Så, med blött hår och osminkat ansikte ställde jag mig framför kameran i min nya tröja som jag köpte på Primark för £1 (alltså ca 13 kronor, whaaat?).
 
Är lite sugen på att göra en video där jag visar allt jag köpte i Belfast, även om det inte var så jättemycket. Vi får se! Snart kommer grabben hit, då behöver jag gå och handla för jag har inget att äta. Undrar hur världen ser ut utanför min dörr? Känns som att jag varit instängd i veckor.

Belfast Dag 1

Första dagen började med en resa till Heathrow, London.
 
Där vi åt på Gordon Ramsay Plane Food.
 
Så. God. Mat.
 
Söt syster.
 
Söt roomie.
 
Sedan hoppade vi på nästa flyg, som tog oss till Belfast.
 
När vi flög fick vi se en väldans fin solnedgång. Älskar att flyga i solnedgången.
 
Sedan kom vi fram till hotellet, checkade in, åt middag (värsta jag varit med om) och somnade gott i den mysigaste sängen jag någonsin sovit i. Slut på första dagen!