Wacom Intuos Pen & Touch

 
Igår slog jag äntligen slag i saken och skaffade mig en ritplatta. Köpte en Wacom Intuos Pen & Touch Medium, efter att ha fått den rekommenderad av en vän som haft en likadan! Den kommer att användas till redigering av bilder, men också till att rita (som namnet föreslår). Jag har nyligen blivit mer intresserad av det, och det ska bli så roligt att få utforska en ny sida av min kreativitet :D
 
Just nu håller jag på att göra i ordning mig för min första natt på jobbet. Spännande! Hoppas att det ska gå bra, hihi. Kram på er!

Snabbvisit till IKEA

 
En snabbvisit till IKEA igår, med syster och bror, gav bland annat nya lakan till sängen och tre små lådor att ha saker i på skrivbordet. Vi hade lite problem med att faktiskt komma fram till affären (körde fel några gånger efter att ha lyssnat på min mobiltelefons gps) men till sist stod vi där framför den enorma gul-blå byggnaden. Jag filmade en del, så förhoppningsvis har jag tid att redigera ihop en video senare!
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kolla något avsnitt av Vänner, kram <3

Mumin-morgon

 
Denna dag började med frukost i sängen, med Netflix på min Surface. Sedan betalade jag lite räkningar och fick gjort lite andra saker som jag skjutit upp ett tag nu. Skrev upp saker i min mumin-kalender. Lockade halva håret, som vanligt, och kände sedan för att blogga. Tog några bilder, redigerade med nya Photoshop CC 2015 (har dock inte märkt av så stora skillnader ännu, förutom att de flyttat "Save for web" i menyn. Ska googla detta senare) och sist men inte minst har jag skrivit detta inlägg. En dag av infall helt enkelt. En dag av göra-det-jag-känner-för-just-nu-moments. Det är skönt.