New Nintendo 3DS

 
Jag skrev om när jag köpte mitt Nintendo DSi, men aldrig om när jag köpte mitt Nintendo 3DS. Vet inte varför. Det har synts i bilder då och då i alla fall, då jag spelar på det nästan varje dag. För ett tag sedan släppte ju Nintendo sina New 3DS och 3DS XL, och jag har funderat på om det är värt att uppgradera. Kollade några videor och bestämde mig sedan för att slå till och köpa ett.
 
Det blev inget XL, då jag hellre vill att det ska vara enkelt att ta med sig (och jag har små händer) utan ett vanligt 3DS i vitt. Jag älskar vita konsoller ♥ Håller just nu på att överföra all min data från mitt gamla 3DS, som tar en hel evighet. Men ni vet - den som väntar på något gott..

Om déjà vu

 
Känns som att jag sett en liknande bild förut.. Oh right, i mitt eget inlägg för ungefär ett halvår sedan! Gaaaalet vad fort tiden har gått. Sedan jag började att läsa upp gymnasiebetyg har jag nu läst fem kurser. FEM. Hur hände det? Är inne på min sjätte kurs nu, som är Svenska 3, och jag är så pepp. Som de flesta redan vet så älskar jag svenska, och är alltid sugen på att lära mig mer. Speciellt om att skriva!
 
Så nu har jag (efter en helt otroligt produktiv dag, stolt) satt mig ner med en kopp kaffe och börjat min nya kurs. Ville bara kika in här och säga hej. Kram på er!

VÅR II

 
Åhhhh det är så fantastiskt, underbart väder här i Göteborg idag! Strålande sol och närmare 10 grader varmt. Våååår du är så välkommen. Bilderna är från min första vårpromenad som jag skrev om här om dagen.
 
Idag har jag en del saker att göra. Det största är min examination i Psykologi 1, som jag har klockan 16:20. Ska sätta mig och plugga lite, fräscha upp minnet. Sedan sticker jag nog hem till pojkvännen, har inte träffat honom på länge nu pga allt mitt plugg. Inte okej!
 
Njut av solen allihop ♥