Perspektiv

 
Underligt hur en dålig vecka kan kännas som att den aldrig ska ta slut när man är mitt i den,
men när det sedan gått några månader så har den försvunnit ur ens sinne.

Back to Skyrim

 
Idag begav jag mig tillbaka in i Skyrim, en värld jag inte besökt på alldeles för länge. Tror senaste gången jag spelade var för mer än ett år sedan, fy mig! Så, idag skapade jag mig en helt ny karaktär och började om från början, som jag gjort hur många gånger som helst nu. Jag älskar verkligen Skyrim, det känns alltid som att man kommer hem när man spelar det igen. Det spelar ingen roll hur längesedan det var sedan sist, det känns alltid lika mysigt. Ungefär samma känsla som man får när man startar Harry Potter-filmerna och hör intromelodin!
 
"Välkommen hem", liksom.

En grå dag

 
Det regnar, himlen är täckt av moln, solen är nowhere to be found, jag har huvudvärk för att det är spänningar i luften. Det är en grå dag idag. Jag vaknade, låg kvar i sängen väldigt länge innan jag faktiskt orkade ta mig upp och göra kaffe, tog med mig täcket från sovrummet till vardagsrummet, bäddade ner mig i soffan och såg några avsnitt av Gilmore Girls. Det var ungefär vad min energi räckte till denna förmiddag.
 
On a more positive note - jag trivs så, så bra i min lägenhet! Jag älskar ensamheten, jag älskar att kunna sjunga hur högt som helst, när som helst, jag älskar att kunna låta disken stå kvar över natten, jag älskar att jag kan bjuda hem folk när som helst. Jag är så glad i livet just nu!