The big step

 
Den 15 februari skrev jag på kontraktet till min första, helt egna lägenhet. Jag har nog fortfarande inte riktigt fattat det. I så många år har jag längtat efter att få ha mitt eget, något som bara är mitt, något jag kan göra vad jag vill med (okej inte riktigt vad som helst men ni fattar), och nu när det väl är här så.. Hjälp. Dagarna går så långsamt, haha. Jag fick ändå relativt kort inflyttningsmarginal. Den 1 mars får jag tillgång till lägenheten. Förvänta er bildbomber, vloggar och nya videor från MIN EGNA LÄGENHET! ♥
 
IIIIIIHHHHHH!!

Golden sunrise

 
Jag älskar känslan av att våren är på väg - frisk luft, starka solstrålar som bländar trötta vintervana ögon, morgonfrost över grönt gräs, min Vår-spellista på iPoden och ljusa kvällar. Idag vaknade jag upp i mitt rum där ljuset dansade över väggarna. Jag låg kvar länge och bara var glad. När jag gick upp öppnade jag dörren som leder ut på vår altan, gick ut och ställde mig i värmen. Såå skönt! Efter några minuter gjorde Bunchie mig sällskap och jag vet inte vem som njöt mest - jag eller hon.
 
Jag fick förresten ett B på mitt slutprov och ett C i betyg i Programmering 1! Heeelt okej med tanke på att jag förväntade mig ett E.

Fjanthund

Drog med den här skrutten ut för en stund sedan, tänkte att vi kunde ta en långpromenad men nej vad fel jag hade. 5 minuter hann vi vara ute innan hon tvärvände och drog i kopplet för att gå in igen..
 
Vi fick sällskap av en skällande grannhund, haha.
 
Försökte hitta lite grönt i den annars så gråa månaden februari.
 
Lyckades!