Rise of The Tomb Raider

 
Alltså.. Titta! Titta vad FINT det är! Arghhh jag älskar det här spelet redan, och jag har bara spelat igenom 33%. Jag älskade den första rebooten som kom 2013 och blev väldigt glad av att upptäcka att denna sequel har precis samma känsla. Love love love.

Lördagslistan

 
Idag har jag:
♥ Städat mitt rum
♥ Lyssnat på maaassor med musik och sjungit med
♥ Inte behövt laga mat (tack bror)
♥ Duschat
♥ Bytt lakan i sängen (ahh best feeling ever)
♥ Druckit tre koppar kaffe (och fler lär det bli)
♥ Spelat Rise of the Tomb Raider i typ 4 timmar (och fler lär det bli)

Mörkret

Detta inlägg skrev jag för några nätter sedan, men publicerade det aldrig för att jag tyckte allt lät så konstigt när jag väl läste igenom det. Nu har jag ändrat mig igen, så här är det!
 
Jag sover inte. Nätterna tar över, drar ner mig i sitt moln av mörker och tystnad. Det är okej, jag trivs i mörkret. Tystnaden på utsidan gör att allt ljud på insidan får mer plats, gör sig förstått. Allt detta låter mig utforska mina tankar och känslor på ett nytt sätt, ett sätt jag känner mig bekväm och hemma med. Jag är van vid mörkret och tystnaden, jag brukade höra hemma här, vad säger jag - det gör jag fortfarande. Men under ett tag har jag varit rädd, rädd för att låta mina tankar höras, rädd för att känna. Den rädslan börjar sakta men säkert att rinna av mig.