Önsketänkande

 
Idag önskar jag..
- att jag var i Japan.
- att jag kunde ligga i min säng och stirra upp på mina origami-tranor som hänger i taket (se bild ovan).
- att jag kunde släppa all min oro för en liten, liten stund.
- att jag förlåtit 100%.
- att det inte var så himla varmt.
- att jag blir färdig med mitt projekt i programmering.

Wish I could sleep

 
Dagen har gått långsamt. Natten före så sov jag inte alls bra. Somnade sent, vaknade igen efter bara några timmar och kunde inte riktigt somna om ordentligt efter det. När jag tog mig upp ur sängen var klockan redan mycket. Jag tycker inte om att sova för länge. Som följd av natten så har jag idag gått runt och gäspat var tionde sekund. Eller gått och gått, jag har suttit framför datorn i princip hela tiden. Mitt programmerings-projekt tar sig framåt, sakta men säkert. Borde hinna färdigt till lördag!
 
Sitter nog här en stund till, sedan är det dags för sängen!

Varma dagar

 
 
 
Jag har en stor inlämning i programmering på lördag = jag måste sitta inne största delen av denna vecka. Det är redan väldigt varmt i min lägenhet, men min dator suger ut allt syre i rummet vilket gör värmen ännu värre. Som tur är har jag fått en fläkt av mina föräldrar, den står och blåser på mig från att jag vaknar till att jag sover numera.
 
Anyway! Det var fint ljus i mitt sovrum så jag tog några bilder på saker som fanns i närheten och sedan experimenterade jag lite med invertering i Photoshop. Tyckte det blev coolt!
 
Nu: Tillbaka till Visual Studio!