The weekend

Det har varit en väldigt händelserik helg och jag har knappt haft tid att sova, än mindre att blogga.


(På begäran av Emanuel Nilsson så ska jag skriva att på torsdagen innan jag och Mathilda åkte till lovsångsövningen så träffade vi hans franska vän Aurelien. Pratade lite engelska och sånt, det var nice :) Han var även med på dopet på Fredagen, så vi träffade honom igen)

I fredags var det dop i Finska pingstkyrkan i Göteborg. Det var där jag, mina syskon och några andra döptes för några månader sedan. Det var såklart helt otroligt att komma dit igen och denna gången få se andra välja att leva hela sitt liv med Gud. Blev mycket applåder, mycket jubel, grym lovsång, grym predikan och helt enkelt grym stämning. Fick många flashbacks när jag såg dopkandidaterna. Kommer ihåg hur nervös jag var. Vad skulle man säga när de frågade varför jag ville döpa mig? Hur skulle det kännas? Haha, ojoj man såg på dem hur nervösa de var. Men allt gick bra och det var som sagt helt grymt :)

Kom hem sent på kvällen och gick och la mig i princip direkt, för nästa dag skulle jag upp runt 05:45 och åka till Göteborg igen. Det var en spa-dag för kvinnor i kyrkans lokaler. Jag var porträttfotograf för dagen, och det var verkligen jättekul. Jag bygger upp ett större och större intresse för att fotografera människor. Vill verkligen bli bättre på det. Sprang runt innan och försökte bygga upp en så bra studio som möjligt. Jag och en annan tjej letade upp lampor och lakan och stolar och jag vet inte allt i secondhanden. Tillslut blev det faktiskt en hyfsat bra studio med bra belysning och allt. Riktigt nice.

Dagen flöt på ganska bra, var igång hela tiden. Fotade ett antal människor. Efter själva spa-dagen var det en liten fest också. Sedan skulle vi plocka ihop allting och det tog sin lilla tid. Vi hade kommit till lokalerna vid 08:20 och åkte hem runt 19:40. Gick och la mig vid 23:45, fast tekniskt sett så var ju klockan då 00:45, och sedan gick jag upp vid 08:00.

På söndagen skulle alla lovsångare vara med och sjunga under mötet, och min bror skulle ha hand om ljudet så vi var tvungna att vara i Göteborg vid 09:30. Lovsången gick bra och allt., fast man var ju ganska seg efter en lång helg. Efter mötet så åkte ungefär 80 personer iväg för att titta på lokalen som kyrkan funderar på att köpa. Det var riktigt roligt att gå runt där och föreställa sig hur allting skulle se ut, se vilka möjligheter det finns. Jag och Charlotte var ganska galna, haha. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Vi hade verkligen hur kul som helst.

När vi hade tittat färdigt på lokalen så skulle ungdomarna gå iväg och grilla eftersom att det inte blev någon fritidsgård. Det var underbart väder, inte för kallt, solen sken och man var med underbara människor. Helt klart den bästa dagen jag varit med om på riktigt, riktigt länge. Det gjorde ont att behöva åka hem sen..

Haha, det var en liten sammanfattning. Blev ganska mycket och antagligen ganska rörigt. Men nu har jag skrivit upp det i alla fall!